VETERINARSKA ORDINACIJA ĆIRKOVIĆ

VETERINARSKA ORDINACIJA ĆIRKOVIĆ

Informacije

cirko
0

0ocena

POPULARNO

VETERINARSKA ORDINACIJA ĆIRKOVIĆ

Privatna veterinarska ordinacija ”Ćirković” počela je sa radom 01.11.2000. god.U ulici Save Kovačevića br. 7m, ili u Gornjogradskoj ulici, kako danas ulica nosi naziv. Već šesnaest godina uspešno radimo na polju pružanja zdravstvene zaštite životinja.

Kontakt telefon je 011/316-33-71 i 064/119-42-85 koji Vam stoji na raspolaganju 24h dnevno.

Od prvog dana našeg rada trudimo se da opravdamo Vaše poverenje stručnošću i ljubaznošću zaposlenog stručnog tima, koji pruža profesionalno usluge, kako u preventivnoj nezi zdravih kućnih ljubimaca, tako i u dijagnostikovanju i lečenju njihovih oboljenja. Pored navedenog, omogućavamo i stručnu edukaciju samih vlasnika, radi očuvanja njihovog zdravlja.

Najbolja garancija i preporuka našeg profesionalnog rada su naši stalni pacijenti, kojih je preko 5000 sa područja Zemuna i Beograda. Svima smo omogućili kvalitetnu uslugu sa savremenim dijagnostičkim aparatima i visokom stručnošću kadra u prijatnom i klimatizovanom prostoru.

Posetite našu Facebook stanicu kako bi se informisali o tekucim akcijama i obavestenjima znacajnim za vlasnike kucnih ljubimaca.

Lokacija

Informacije o kontaktu

0ocena

Telefon:
Email: info@kuckuc.rs
Srbija
11000 Beograd