Studio za šišanje pasa “Goran”

Studio za šišanje pasa “Goran”

Informacije

goran
0

0ocena

POPULARNO

Studio za šišanje pasa “Goran”

Gruming proces traje izmedju 1-4h zavisno od veličine, rase, kondicije dlake i temperamenta Vašeg ljubimca. Želja nam je da imamo dovoljno vremena koje možemo posvetiti svakom ljubimcu, osiguravajući mu minimalno stresno iskustvo, dozvoljavajući mu da se odmara tokom sređivanja i da se procesu ulepšavanja rado vraća.

Ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete sa sobom povesti Vašeg ljubimca iz različitih razloga, mi Vam možemo ponuditi da Vaš pas ostane na čuvanju kod nas u toku dana.

Ako niste sigurni kako da održavate dlaku Vašeg ljubimca i kojim stilom da ga šišate, tu smo mi da Vam pomognemo. Svaka pasmina ima drugačiji tip dlake i potreban joj je drugačiji pristup. Mi ćemo Vam rado pokazati koje alate i tehnike četkanja možete primenjivati kod kuće.

U našem salonu koristimo vrhunske preparate za negu Vašeg psa. Šamponi i balzami koje koristimo su pre svega bezbedni za kožu Vašeg ljubimca a osim toga obezbeđuju koži i dlaci neophodne supstance, čuvaju vlažnost kože i imaju antibakterijski efekat.

Naše klijente ohrabrujemo da dolaze redovno, kako bi dlaka bila čista i raščešljana a što je osnovni preduslov za zdravu kožu i lep izgled Vašeg ljubimca.

Ako imate pitanja o ceni ili dostupnosti,  ne ustručavajte se da nas pozovete.

Lokacija

Informacije o kontaktu

0ocena

Telefon:
Email: info@kuckuc.rs
Srbija
11000 Beograd