Pet Centar Beograd

Pet Centar Beograd

Informacije

pet
0

0ocena

POPULARNO

Pet Centar Beograd

Pet centar je specijalizovan lanac maloprodaja hrane i opreme za sve kućne ljubimce. Danas regionalni lider, Pet centar je započeo sa radom daleke 1999. godine u Hrvatskoj, sa željom da postane mesto najšire ponude asortimana za kućne ljubimce u celom regionu. U Srbiji je prisutan od 2008. godine kada je na Novom Beogradu otvorena prva Pet centar prodavnica u Srbij.

Na 1.000 m2 prodajnog prostora na Bulevaru Milutina Milankovića (bivši Treći Bulevar) Pet centar nudi kompletan asortiman hrane i opreme za sve kućne ljubimce, kao i bogatu ponudu malih životinja (ptice i glodari), akvaristike i teraristike. Sve životinje iz Pet centra imaju veterinarsku potvrdu i dokaz porekla od registrovanih odgajivača iz Srbije i sveta.

Pored prodajnog objekta na Novom Beogradu, u Republici SbijI smo prisutni sa maloprodajama u Zemunu (Zemun Park) i u Novom Sadu ( TC BIG). Od 2014 godine na[im kupcima nudimo i mognost online kupovine.

Od tih početaka puno se promenilo: višestruko je proširen asortiman, prodavnice su veće i prilagođene najvišim standardima moderne maloprodaje, izradili smo vlastitu robnu marku hrane za pse i mačke koja pruža najbolji odnos cene i kvalitete na tržištu, te konstantno radimo na unapređenju ponude i osiguranju najboljih cena za naše kupce.

Posebno smo posvećeni postizanju najviših standarda kvaliteta usluge, na čemu stalno radimo u želji da nadmašimo očekivanja naših kupaca. U okviru svih Pet centar prodavnica rade i veterinarske apoteke u kojima uvek možete dobiti i stručan savet nekog od naših veterinara, a snabdevanje robom je automatizovano i strogo se kontroliše, kako biste uvek pronašli onaj artikal po koji ste došli.

Danas je Pet centar prepoznat kao vodeća specijalizovana maloprodaja za kućne ljubimce u Srbiji i regiji, sa kvalitetom ponude i usluge na nivou najboljih specijalizovanih maloprodaja u Evropi. Regionalno Pet centar je prisutan u Hrvatskoj i u Rumuniji gde deluje pod imenom Maxi Pet.

Svih 140 zaposlenih u Pet centar grupi, u tri zemlje i 7 prodajnih objekata ljubitelji su, a najčešće i vlasnici životinja.

Naša misija je unošenje radosti u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisanje blagodeti zajedničkog života ljudi i životinja, kao i edukovanje šire javnosti i konstantno promovisanje dobrobiti životinja.

Zahvaljujemo našim kupcima na ukazanom poverenju i nadamo se da ćemo ga i u budućnosti opravdati, a ako do sada niste imali prilike posetiti našu prodavnicu, pozivamo Vas da svakako dođete zajedno sa svojim ljubimcem.

Naši prodajni objekti u Republici Srbiji se nalaze na sledećim adresama:

Pet centar Novi Beograd, Bulevar M. Milankovića 1v

Pet centar Zemun, Zemun Park, Autoput za Novi Sad 124

Pet centar Novi Sad, Tržni centar BIG, Sentandrejski put 11

Vaš Pet centar
Ljubimci znaju zašto.

Lokacija

Informacije o kontaktu

0ocena

Telefon:
Email: info@kuckuc.rs
Srbija
11000 Beograd