Pansion za pse “DogWashBubble”

Pansion za pse “DogWashBubble”

Informacije

dogwashbuble
0

0ocena

POPULARNO

Pansion za pse “DogWashBubble”

JEDNOSTAVNOST – okupajte svog psa bez nereda u kupatilu i stanu!

Samouslužna i uslužna praonica pasa Dog Wash Bubble  iz Novog Sada, je mesto gde Vi sami svog psa možete brzo i lako da okupate, osušite, očetkate bez da vas nakon toga čeka kompletno ribanje kupatila, stana itd. A možemo i mi to da uradimo umesto vas i opet ne morate da razmišljate o neredu.

BRZO, LAKO I EFIKASNO REŠENJE  – samouslužno kupanje pasa

BRŽE, LAKŠE I EFIKASNIJE REŠENJE – uslužno kupanje pasa

PRISTUPAČNOST – kod nas održavanje redovne higijene za pse nije stres za njih, ni za vas, niti za vaš budžet.

JEDINSTVENOST – svaki pas im svoj termin od minimum sat vremena kako bismo “odomaćili” atmosferu, smanjili nivo stresa ako ga ima i kako bismo se maksimalno posvetili svakom psu.

KVALITET – Dog Wash Bubble koristi kozmetiku isključivo prilagođenu psima, s posebnom pažnjom na zdravlje, negu i kvalitet kože i dlake pasa.

ISKUSTVO – sa preko 700 različitih pasa i preko 2000 kupanja i četkanja u rukama, možemo da tvrdimo da je svaki pas jedinka za sebe i da svakom od njih pristupamo s namerom da im bilo koji od tretmana bude što manje stresan, a što više zabavan.

LJUBAV – mi smo pre svega ljubitelji pasa, kino-entuzijasti (ako to uopšte može tako da se kaže) i to je jedan od glavnih pokretača Dog Wash Bubble tima. 

Lokacija

Informacije o kontaktu

0ocena

Telefon:
Email: info@kuckuc.rs
Srbija
11000 Beograd