Pansion za pse “5seasons”

Pansion za pse “5seasons”

Informacije

5seasons
0

0ocena

POPULARNO

Pansion za pse “5seasons”

Pet Seasons je sigurno i udobno okruženje za vašeg psa, nastalo iz želje da našim najboljim prijateljima stvorimo idealne uslove za boravak dok su vlasnici na odmoru.
Naši prijatelji većinom žive u stanovima, pa im smeštaj u malim boksovima može biti stresan, kao i promena sredine. Zato su naši boksovi dovoljno visoki, 2 metra. Apartmani za pse su različitih dimenzija - prilagodljivi navikama i potrebama psa, da bi svaka kuca imala onoliko prostora koliko joj je potrebno. Kućice su napravljene od drveta, zaštićene prirodnom zaštitom, koja pruža maksimalnu udobnost i sigurnost gostima. Drvo leti pruža prijatnu temperaturu i izolaciju od vrućine, a zimi zadržava temperaturu od oko 15 stepeni. Nema dahtanja ni drhtanja. Svi apartmani imaju prirodno dnevno svetlo i noćno svetlo, jer se čak i najhrabriji ponekad uplaše mraka. Ukoliko se tako dogovorite sa svojim psom, možemo da mu obezbedimo potpunu privatnost i da ga zaštitimo od bilo kakvog uznemiravanja kao pravu zvezdu.
Želimo da svakom psu omogućimo da što udobnije i sadržajnije provede svaki dan. Imamo smišljene i pažljivo odabrane aktivnosti za svaki dan, kao i tri poligona za istrčavanje i igru u potpuno prirodnom okruženju. Ako pas ima specifične navike, poštovaćemo ih i u hotelu. Takođe, tu je i bazen za pse - za osveženje i plivanje tokom letnjih dana. Psima je svakodnevno na raspolaganju veterinar, koji dolazi na poziv, a u slučaju hitnosti, aktivira se naš Dog Taxi, koji odmah odvozi psa do našeg veterinara. U dogovoru sa vama, šaljemo vam slike i snimke vašeg psa svakodnevno, tako da u svakom momentu budete sigurni da je u dobrom društvu!
Za sve informacije i upite stojimo vam na raspolaganju svakodnevno, a možete nas kontaktirati putem društvenih mreža, telefona: 0645551151 ili mail-a: office@5seasons.rs

Lokacija

Informacije o kontaktu

0ocena

Telefon:
Email: info@kuckuc.rs
Srbija
11000 Beograd